Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Zina López

Il.lustrACIÓ, Dansa Teatre, CASADONAARBE

 • 2
  Mecenas
 • 20.0
  mensuales
 • 126.88
  total

Biografía


Història de l'Art a la Universitat de Barcelona.
Artterapeuta per l'AEC de Barcelona, l'UdG i INECAT de París. 2001- 2004
Acompanyant  processos creatius des del 2003.
Vaig formar-me en teatre, cant i dansa des d'abans de canviar de mileni. Combinant-ho amb la Producció d'espectacles, Premsa i Comunicació per a l'espectacle;  Amb Companyies com Pep Bou, Marta Carrasco,  ZitzàniaTeatre, Teatre de Calaix,  Wede, i Produccions del Sol, entre d'altres.
Em formo amb Olga Tragant, Toni Gómez,  Sebastian Garcia Ferro, Dominik Boruki, Ken Motenma i la meva estimada  Maria Rovira en  Dansa contemporània, i Contact-Improvisació. 
Aprofundeixo en els estudis anatòmics, del moviment i en el treball subtil i present de la Consciència del moviment amb Nuria Vives, Gloria Lerín i Blandine Calais-Germain.
Al 2006   un concurs per a Joves Creadors  premia la meva primera obra  de Dansa  Contemporània "Elles per Elles"  i la presentem, amb Dansae Dansa, al Teatre  Monumental de Mataró. 
 
Co-creadora  de tres espectacles. 
"Cançons i Danses" per escoles amb La Pandereta...Amb en Toni Ubach. Quins temps aquells!
"Elles per Elles", Amb Dansae Dansa. 
I "Caprice de Dieux "amb Zik Teatre, juntament amb en  Kike Farragut. (el vam crear, i el vam assajar durant dos anys!!! I abans d'estrenar-lo em vaig esguinçar el colze dret. Poc després van venir els meus tres fills...i...Encara el tenim per estrenar!!!)

Sóc Il.lustradora des que màgicament va aparèixer un esbós vibrant  fluidament d'un retolador, després d'obrir-me com un volcà per segón cop. Alguna cosa més es va obrir en aquell part.
Dibuixo des d'aleshores. Des que  el portal de la nova dimensió a aquest tercer gènere humà, que és  per a mi, ser mare o pare, es va obrir.

Ara, 10 anys més tard,..em torno a capbussar en aquestes aigües de la creació d'espectacles. 
I aquesta vegada, amb una nova Aixeta oberta!! Quina emoció, i quina alegria poder seguir creant amb aquest suport nou!!!  


Estadísticas generales

 • 2
  Mecenas
 • 20.0
  mensuales
 • 126.88
  total
 • 3
  Publicaciones
 • 9
  seguidores
Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat