Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Zina López

Il.lustrACIÓ, Dansa Teatre, CASADONAARBE

  • 2
    Subscribers
  • 20.0
    monthly
  • 371.66
    total
Hola Aigua!!! Benvinguda!!! 
Moltes gràcies per plantejar-te la possibilitat de donar-me suport econòmic als meus projectes creatius!!!
Si em vols ajudar col.laborant amb unes quantes gotetes d'aquest nivell energètic que és l'econòmic, seguiré creant amb molta més concentració i calma,  armonia i pau, creant per aportar noves idees, noves experiències a petits i grans amb espectacles que si ets subsciptor tindràs la experiència d'anar coneixent així que es va el.laborant i creixent com un ésser viu...que és. 
Si vols col.laborar en el projecte de la exposició d'il.lustracions també tindràs la oportunitat de dialogar amb la creació de les sèries, una mica així com tenir  una primícia, amb complicitat amb mi mentre vaig trobant el que sento que transmet millor el que vull dir...
I tot això tindrà un dia molt bonic d'agraïment a tu i a la teva aigua de l'aixeta!
Si mires les diferents propostes de subscripció ho veuràs.
Moltes gràcies subsciptor/a!!! Una abraçada ben forta,
Zina
Vols ser partícip d'un projecte artístic il.lustrat?
Amb aquesta aportació mensual et beneficiaràs d'una tertúlia artística amb berenar ecològic i concert de cordes 1 cop  a l'any a Casadonaarbre. (Premià de Dalt)
5.00 € monthly
Vols ser partícip d'un projecte escènic d'ajut i inclusió social?
Amb aquesta aportació mensual et beneficies de dues entrades per a l'espectacle, i una sessió de dansa i tècniques de moviment expressiu. 
7.00 € monthly
Vols ser partícip d'un projecte escènic familiar amb un escriptor famós com a inspiració i música en directe?
Amb aquesta aportació mensual rebràs dues entrades per a l'espectacle un cop s'estreni i un passi especial per a l'assaig obert  amb la companyia.
10.00 € monthly